Wednesday, August 24, 2011

Bila dah tak busy....

"daddy... iman tau bila daddy dah tak busy, masa tu iman dah besar, daddy tak payah bawak iman jalan-jalan shopping sebab iman dah boleh pergi sendiri"

Ini ayat iman merajuk, untuk menarik perhatian. Yes!! ibu salah sebab terlalu kerap salahkan "daddy busy kerja" tiap kali iman ajak keluar jalan-jalan.
Ibu touching tau, dengar ayat Iman macam ni. Sebenarnya ibu yang malas keluar rumah sejak ada adik hanan. Ibu penat jaga sekali dua ragam. Lepas ni ibu kena rajinkan diri supaya iman tak rasa dipinggirkan lagi :(

1 comment:

M1ss F0r3st said...

alaa siannn dia..samalaa dewi..aku lak kadang2 smpi naik emo bila bawak diorg ber2 kuar mkn. kadang2 tuu mcm malas nak bawak..tp cam sian lak...