Monday, March 28, 2011

Iman is 4

hanan nak menerkam kek!


iman is 4

kakak dah 4 tahun on 26 march 2011! Ibu dan Daddy doakan iman jadi muslimah sejati, anak solehah, sihat selalu, cantik, comel, kakak yang baik..........banyak lagi tak tertulis!
Ibu rasa cepat saja masa berlalu walaupun setiap hari ibu ada dengan Iman. Ibu bayangkan kalau ibu kerja, mesti lagi cepat masa berlalu yang ibu akan rasa. Alhamdulillah diberi peluang ini :)
kek princess snow white tu yang direquest Iman sendiri . Iman nak skuter gambar snow white, tapi ibu dan daddy cari tak jumpa-jumpa. Jadi hadiah birthday tunggulah sampai ibu jumpa kat mana jual.






4 comments:

+ruDy g0esLow+ said...

whoa ! dh 4 thn !!! hannan pun dh besar ! muka sama..iman senyum mcm abg hafiz kecik2 o..happy belated bday iman ! -yong tika =D

A.Z. Haida said...

happy belated birthday iman!
sorry, mak long baru teringat birthday iman awal sikit je dari birthday akif... mudah2an iman selalu jadi penyejuk mata daddy & ibu, anak yang solehah, muslimah yang mukminah...

ibu iman, sila invite kita jadi reader blog puanseri ye, guna id aezack@gmail.com. thank you :-)

Syafirul Hafiz said...

Besarnya kek! happy besday kakak Iman.

Along said...

happy belated birthday iman. sengat cute iman skrg ni...hanan pun nampka chubby. nanti kita jumpa ehh..couple kan mereka dgn hazim & hafiy. hehehe